Velkommen til fastlegene ved Humana Sandvika

!VIKTIG!
Mulig coronasmittede pasienter skal IKKE til legekontoret!
Hoster du, er du kortpustet og/eller har feber?
og i tillegg har du… ..Vært i omåder med spredning av coronavirus?
..Vært i nærkontakt med et bekreftet tilfelle av coronavirus-infeksjon?
 
Vennligst henvend deg på Bærum legevakt!
Ring: 116 117
 
Hold deg oppdatert på FHI.no

Inngang fra Elias Smiths vei/nordenden av bygget. Trappeheis fra bakkeplan til 1.etasje og ordinær heis videre til 3.etasje.

Vi bruker PasientSky. Dette er en tjeneste som gjør det enklere å bestille timer og resepter. Ønsker du konsultere legen din elektronisk kan du i ukedagene benytte e-konsultasjon. Denne koster det samme som vanlig konsultasjon og gjelder for enkle problemstillinger som ikke krever fysisk tilstedeværelse. E-konsultasjoner er kun tilgjengelig i legens arbeidstid (ikke aktiv i helger og ferier) og besvares normalt innen fem virkedager. 

Ved betaling brukes betalingsterminal. Evt kommer giro i posten. Du kan ikke benytte kontanter eller kredittkort. 

Timer som ikke blir avbestilt innen 24 timer (gjelder virkedager) vil bli belastet konsultasjonshonorar pluss ekspedisjonsgebyr.


Timebestilling

Reseptbestilling

Andre Henvendelser

Finn oss

 

Legesenteret ble stiftet i 1986. Vi har syv fastleger tilknyttet senteret. For timebestilling til din fastlege kan du bruke timebestilling eller ringe oss på 67 55 31 00. Vi har legevakt for pasienter som har fastlege hos oss mandag til fredag kl 8.00 til 14.00. Vi gjør oppmerksom på at øyeblikkelig hjelp timer kan medføre forsinkelser. Ta kontakt med senteret tidlig aktuelle dag og du vil få oppgitt et klokkeslett hvor du tidligst kan komme inntil legen. Problemstillinger som ikke er ø-hjelp krever ordinær konsultasjon eller e-konsultasjon. Av hensyn til generell ventetid og riktig prioritering av helsehjelp ber vi dere respektere bruken av «Humana-akutten».