Velkommen til Humana Fastlegene

Inngang fra Elias Smiths vei/nordengen av bygget. Vi har trappeheis fra bakkeplan til 1.etasje og ordinær heis videre til 3.etasje.

Influensavaksinen er kommet! Vi oppfordrer pasienter å få den satt på ordinær time eller komme mellom 13.00-14.30, trekk BLÅ lapp til behandlingsrommet. Pris 230 kr(kun vaksine, enkel pasientkontakt/konsultasjon kommer i tillegg)

Vi bruker PasientSky. Dette er en tjeneste som gjør det enklere å bestille timer og resepter. Ønsker du konsultere legen din elektronisk kan du benytte e-konsultasjon. Denne koster det samme som vanlig konsultasjon og gjelder for enkle problemstillinger som ikke krever fysisk tilstedeværelse.

Ved betaling brukes betalingsterminal. Du kan ikke benytte kontanter eller kredittkort. 

Timer som ikke blir avbestilt innen 24 timer (gjelder virkedager) vil bli belastet konsultasjonshonorar pluss ekspedisjonsgebyr.

Du trenger  ikke lenger henvisning  til fysioterapeut fra fastlegen (unntak for rideterapi)

Digital sykemelding! 

 


Timebestilling

Reseptbestilling

Andre Henvendelser

Finn oss

Finn oss

 

Legesenteret ble stiftet i 1986. Vi har syv fastleger tilknyttet senteret. For timebestilling til din fastlege kan du bruke timebestilling eller ringe oss på 67 55 31 00. Vi har legevakt for pasienter som har fastlege hos oss mandag til fredag kl 8.00 til 14.00. Vi gjør oppmerksom på at øyeblikkelig hjelp timer kan medføre forsinkelser. Ta kontakt med senteret tidlig aktuelle dag og du vil få oppgitt et klokkeslett hvor du tidligst kan komme inntil legen. Problemstillinger som ikke er ø-hjelp krever ordinær konsultasjon eller e-konsultasjon. Av hensyn til generell ventetid og riktig prioritering av helsehjelp ber vi dere respektere bruken av «Humana-akutten».