Klinisk Ernæringsfysiolog

Mette Hestetun er utdannet fra Professionshøjskolen Metropol i Danmark (aut. Klinisk dietetiker) og København Universitet (Cand. Scient). Hun har solid faglig og praktisk arbeidserfaring innen for ernæringsbehandling ved sykdommer.

Mette kan hjelpe med å kartlegge og vurdere de ernæringsmessige behov ut i fra diagnose/tilstand med særskilt og individuell kostveiledning for å optimere sykdomsforløp og/eller forebygge utvikling av sykdom.

Hun har erfaring innenfor kostveiledning i ulike pasientgrupper og kan blant annet hjelpe med overvekt, underernæring, hjerte-karsykdommer, allergier/intoleranser, mage-tarmsykdommer, barneernæring, PCOs, spiseforstyrrelser, onkologiske/revmatologiske og nevrologiske sykdommer, diabetes, metabolske sykdommer, samt sportsernæring m.m. Hun har særlig stor interesse for mage-tarm, med høy forskningserfaring, særlig på irritabel tarm og inflammatorisk tarmsykdommer ved en low FODMAP diet.

Pris:

  • Første konsultasjon (50 min) koster 995 kr
  • Oppfølgende samtale (25 min) koster 449 kr
  • Individuell næringsberegnet kostplan koster 395 kr

Kort ventetid, henvising trengs ikke.

Avbestilling av time må skje 48 timer før timeavtale på telefon 67 55 31 40 eller på mail til spesialist@humana.no for å unngå å bli belastet.

Se mer info om de forskjellige behandlingsområder m.m. på www.mettehestetun.no