Fysioterapi / trykkbølgebehandling

Steinar Heiberg er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er personlig trener ved Norges Idrettshøgskole.

Han driver foretaket Sandvika Fysioterapi, som er en privat praksis Fysioterapeut Steinar Heibergtilknyttet Humana Spesialistsenter. Han er tilstede på Humana 2-3 ganger per uke. Steinar har interesse for muskel – og skjelettplager, langvarige smertetilstander og livstilendringer knyttet til kosthold og trening.

For å sikre en grundig undersøkelse setter Steinar av god tid (inntil 60 min) til førstegangskonsultasjon og behandling (inntil 40 min). Riktig behandlingsform velges på bakgrunn av funn fra undersøkelsen, forskning og pasientenes ønske. I de fleste tilfeller vil behandlingen bestå av en kombinasjon av tilpassede treningsøvelser, manuelle teknikker, rådgivning og treningsplanlegging. For de diagnosene det er vist god effekt tilbys også trykkbølgebehandling. All behandling har som mål å skape både korttids og langtids smertelindring, økt funksjon og mestring.

Steinar er opptatt av at pasienter skal motta et helhetlig helsetilbud og vil derfor samarbeide med fastleger/ spesialister der det er hensiktsmessig og ønskelig.

Er du usikker på om fysioterapi kan hjelpe deg, eller har spørsmål knyttet til tjenesten kan du ta kontakt på tlf 91100463 for en uforpliktende samtale med Steinar. Besøk gjerne Fysioterapi Sandvika for mer informasjon om Steinar sine tilbud.

Timebestilling:

På nett: bestill her

Email: spesialist@humana.no

Tlf til resepsjonen: 67 55 31 40

Tider: 

Det er mulighet for behandling både på dag- og kveldstid. Se kalender / booking for oversikt over ledige timer. Eventuelle timer utenom disse tidspunktene må avtales direkte med Steinar.

Priser: 

Førstegangskonsultasjon (inntil 60 minutter): 600 kr.

Videre behandling (inntil 40 minutter): 450 kr.

Tillegg trykkbølgebehandling: 150 kr

Hjemmebehandling: Les mer her.

Avbestilling av timer må skje seneste 24 timer før timen for å unngå belastning.

Les mer om trykkbølgebehandling for senebetennelse og andre smerter.