Spesialister

Våre undersøkelser


 

Per Arve Lier

Spesialist i indremedisin, infeksjonsmedisin og lungesykdommer. Per Arve er også en av de første godkjente i kompetanseområdet allergologi. På fredager er
Sigurd Aarrestad vikar for Per Arve Lier.


 

Marie Andersen Erlandsen

Spesialist i pediatri (barnesykdommer). Tidligere arbeidet ved OUS-Rikshospitalet-barneavdelingen. Har bred medisinsk kompetanse og utreder barn med generelle problemstillinger, i tillegg til å utføre allergitester, lungetester/løpetest og allergivaksinasjon. Gir kostveiledning ved allergi, matintoleranse, cøliaki og overvekt. Har spisskompetanse innen hormonsykdommer (eks. vekst, pubertet, stoffskifte).


 

Steinar Madsen

Spesialist i indremedisin og kardiologi. Tidligere arbeidet ved Universitetet i Oslo, Bærum sykehus og Rikshospitalet. Har 40% deltidsstilling ved Humana Sandvika som kombineres med stilling som medisinsk fagdirektør ved Statens legemiddelverk. Ultralydundersøkelser av hjertet samt oppfølging av pasienter med klaffefeil, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt er de viktigste oppgavene ved Humana.


 

Narpinder Singh

Spesialist i generell nevrologi.
Han har sin spesial kompetanse på Parkinson, smerte og poliklinisk funksjonsvurdering av arbeidsevne og vurdering av rehabiliteringspotensiale.


 

Liv E. Kjustad

Spesialist i revmatologi.

 

Jørn Thoen

Spesialist i revmatologi.


 

Sindre Stavnes

Spesialist i indremedisin og kardiologi.